Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatgryta med köttbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Konserverna är en välsignelse när man har bråttom och snabbt måste få maten på bordet. Genom att blanda innehållet i några olika burkar kan man också lätt åstadkomma trevliga och billiga gryträtter till vardags. Istället för skalade tomater i det här receptet kan man t.ex. välja en soppa med tomat eller champinjoner. Ett paket djupfrysta grönsaker är också gott att blanda i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll tomaterna med spad i en gryta och blanda ner finhackad lök och paprika samt hälften av persiljan.
  2. Låt alltsammans småputtra 5 minuter och mosa sönder tomaterna under tiden.
  3. Tillsätt köttbullarna och låt grytan puttra ytterligare 5 minuter tillsammans med kryddorna.
  4. Strö resten av persiljan över till serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bubbelfia 14 januari 2011

    Jag brukar göra en liknande variant, men med en klick creme fraiche i på slutet. Mumsigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.