Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatpaj

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Från Tove

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör, vetemjöl och 0,75 dl kesella till en pajdeg, låt stå ca 30 min. Förgrädda 10 min i 200 grader
  2. Blanda hackad lök, tomatpuré basilika, hackad/pressad vitlök, salt. Häll i pajskalet. Blanda ihop 1,5 dl kesella, mjölk, ägg och persilja och häll i pajskalet över lök och tomatblandningen. Strö över ost.
  3. Grädda ca 30-40 min i 200 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.