En god paj som är perfekt på buffébordet. Fyllningen innehåller inte ägg och den (degen) borde vara lätt att anpassa till den som är gluten och/eller laktosintolerant. Jag använde Tinas Pajdeg (se mina recept) som är äggfri, magrare och lite brödigare till denna paj! Jag valde då att förgrädda pajdegen även om jag vanligtvis inte brukar göra det, just för att vara säker på att den skulle bli genomgräddad och det blev kanonbra!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hejsan. Testade din tomatpaj igår. Den var väldigt god.Jag brukar ta ut recept men är dålig på att använda dem.Jag älskar att läsa recept.Nu har jag bestämt mig för att börja använda fler recept från matklubben.Tycker jag att det är gott så tänker jag tala om det. Tack för mig. Agneta