Denna smakrika och krämiga kyckling smakar bra på bädden av mild gnocchi med bett av vitlök och basilika.
452 kalorier per portion
Instruktioner
- Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen, skölj den i kallt vatten och ställ åt sidan.
- Hetta upp en stor stekpanna och stek kycklinglårfiléerna i olja och pesto, ca 2 minuter per sida till fin färg. Salta och peppra.
Rör försiktigt i créme fraiche och vatten, låt puttra på svag värme under lock ca 6 minuter.
Kycklingköttet ska vara vitt inuti.
- Skala vitlöken, skölj spenaten och plocka basilikabladen.
Hetta upp olja i en kastrull, pressa i vitlök och tillsätt kokt gnocchi, spenat och basilikablad. Fräs 2 minuter under omrörning. Salta och peppra.
- Servera med kycklingen.
Publicerat den
16 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar