Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatpestokyckling med vitlöksfräst gnocchi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna smakrika och krämiga kyckling smakar bra på bädden av mild gnocchi med bett av vitlök och basilika. 452 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen, skölj den i kallt vatten och ställ åt sidan.
  2. Hetta upp en stor stekpanna och stek kycklinglårfiléerna i olja och pesto, ca 2 minuter per sida till fin färg. Salta och peppra. Rör försiktigt i créme fraiche och vatten, låt puttra på svag värme under lock ca 6 minuter. Kycklingköttet ska vara vitt inuti.
  3. Skala vitlöken, skölj spenaten och plocka basilikabladen. Hetta upp olja i en kastrull, pressa i vitlök och tillsätt kokt gnocchi, spenat och basilikablad. Fräs 2 minuter under omrörning. Salta och peppra.
  4. Servera med kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.