Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatris med majonäs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På en grillfest blev vi bjudna på denna Risröra. Det grillades både marinerat fläsk- och nötkött och jag tyckte den passade så bra till båda sortens kött. Ibland får man massa ris över och då är det toppen att blanda till risröran till kvällens grillning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman creme fraiche, chilisås och majonäs. Smaka av med salt, peppar och ev riven pepparrot. Om man vill kan man ta i lite mer av ingredienserna efter eget tycke och smak. Är man nöjd "gröper" man ur tomaterna och tärnar dem i små bitar och blandar ner i såsblandningen. Blanda sist i det kokta riset och rör om.
  2. Låt det gärna stå en stund innan servering och ta smak.
  3. Gott till: Grillat kött, kassler

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.