Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Sallad som är söt och stark på samma gång. Passar utmärkt som tillbehör till de flesta rätter, framför allt kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rättikan och skär i små stavar. Vill du ha en lite mindre stark sallad blötlägger du rättikstavarna ett par minuter. Skölj och skär spenatbladen i två centimeter långa bitar.
  2. Skär halvmåne-formade skivor av tomaterna och ta bort köttet i mitten så att bara det fastare köttet finns kvar.
  3. Blanda ihop alla ingredienserna och häll på en aningens olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.