- Serverar: 4 portioner
- Tid: 5 minuter
Skriv ut
Frisk och utmärkt vid sidan av nästan allt
Instruktioner
- Skiva tomaterna och lägg upp på en tallrik eller litet fat. Skiva mozzarellan och skär i portionsbitar. Lägg ovanpå tomaterna. Skär basilikumbladen i mindre bitar. Smaken kommer då fram bättre. Lägg dem ovanpå mozzarellan.
- I en liten skål, blanda olivolja, vinäger, senap och honung. Rör kraftigt så allt blandar sig. Tillsätt eventuellt lite salt. Häll över tomaterna.
- Servera som förrätt, mellan rätterna, eller som en sallad efter huvudrätten. Jag föredrar att äta salladen separat, och inte blanda på tallriken med varm mat.
Publicerat den
6 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kanongott, jag hade mina egenodlade växthus tomater.
Härligt god Passade utmärkt till fredagsmyset Kristina