Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsallad med jordgubbssalsa

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Det bästa med tomatsallader är att man kan variera dem i oändlighet och ändå smakar de så olika! Den här gången jobbar jag med lite överblivna jordgubbar, som marineras i lite olja med basilika!

Ingredienser

Instruktioner

Tärna jordgubbarna och hacka salladslöken. Blanda jordgubbstärningarna, löken och klippt/riven basilika med oljan. Smaka av med salt och peppar. Låt stå en stund tills salsan har gojsat till sig. (ca 5 minuter) Lägg salladen i botten, lägg på de skivade tomaterna. Strö över en liten nypa salt. Ringla över salsan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.