Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsoppa med crabfish

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tomatsoppa med indisk touch

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka vitlök och ingefära, fräs några minuter i oljan. Häll sedan i tomater, buljongtärning, kokosmjölk och matlagningsgrädde. Smaka av med spiskummin, chili och lite socker, låt puttra i 15-20 minuter.
  2. Späd med lite vatten om det verkar tjockt. Mixa sen soppan med en stavmixer så den blir slät. Dela sen crabfishen i i ca 1 cm stora bitar, och lägg i sen tillsammans med finhackad färsk koriander.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eowyn 27 oktober 2008

    Vill man ha det lite lyxigare tar man räkor istället för crabfish.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.