Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsoppa med kokosmjölk och potatis

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mättande, krämig soppa med oväntade smaker! Helt vegansk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitkål i en stor kastrull. Lägg i potatis. Späd med tomater, kokosmjölk och ev vatten till lagom konstistens. Låt sopppan koka upp tills potatis och vitkål är mjuka.
  2. Smaka av med grönsaksbuljong.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • peterholm1 28 februari 2010

    Den här soppan gjorde jag och den har absolut potential att vara god. Men om man slaviskt följer receptet så blir den lite tråkig och smakar väldigt mycket "krossade tomater". Det skrivs inget om salt, peppar så jag laddade på kryddor och salt för att fixa smaken. En stavmixer är bra på slutet för att slå sönder ev. potatisbitar. Utveckla gärna receptet lite med koktider etc.

  • Vivoplena 1 mars 2010

    Potatisarna ska vara i tärningar, alltså inte mixas. Salt behövs inte, buljong innehåller mycket salt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.