Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomtekakor

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Dessa är bara för gulliga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman vetemjöl, bakpulver, florsocker, margarin och ägg till en deg, gärna i matberedare. Låt degen vila i kylskåp i ca 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 200°. Kavla ut degen på mjölat bakbord. Tag ut runda eller droppformade kakor med mått. Lägg på smord eller bakpappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen i ca 7 minuter.
  3. Låt kakorna svalna på galler. Blanda samman de olika Florvarianterna med vatten och glasera kakorna till små jultomtar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.