Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk, bön och paprikafyllda enchilladas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj, kärna ur och fintärna paprikorna. Fräs dem i 1 msk olja några min. Låt tonfisken rinna av och blanda med paprikan. Krydda med 1 tsk salt, 1 krm peppar och gärna 1-2 tsk spiskummin. Rör ner 1 dl av kesellan och salsan. Tillsätt sedan de vita bönorna. Fördela tonfiskröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem i en lättsmord ugnssäker form. Blanda resten av kesellan med salsan. Bred blandningen över tortillarullarna. Gratinera mitt i ugnen i 250°C, 6-8 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.