Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk i smördeg

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Låter gott..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp ugnen till 220 grader.
  2. Vispa ihop äggulor, hackad gräslök, salt, peppar och creme fraiche. Tillsätt tonfisken.
  3. Bred ut blandningen över smördegen och lämna en remsa obetäckt. Fäst försiktigt ihop de två motsatta ändarna. Pensla med ägg.
  4. Grädda sedan i ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.