Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk med matvete

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat och billig rätt som går att förbereda innan genom att koka matvetet i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp vatten i en kastrull och koka upp. Häll i Frebaco matvete.Koka under lock på svag värme i 15 minuter. Låt matvetet kallna.
  2. Blanda det kalla matvetet med tonfisken i olja, den finhackade rödlöken, vitvinsvinägern, dillen och smaksätt med salt peppar och en skvätt citronsaft.
  3. Servera med en härlig grönsallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.