Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk med sufflétäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God och billig kvällsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Ansa och hacka löken. Fräs löken i matfettet tillsammans med det torra riset någon minut.
  3. Koka sedan riset enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg det kokta riset i en smord ugnssäker form. Låt sparrisen rinna av och fördela den sedan över riset. Häll av det mesta av oljan från fisken, fräs den snabbt med curryn och fördela den sedan över sparrisen.
  4. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner majonnäsen. Klicka smeten över tonfisken.
  5. Gratinera på nedre falsen i cirka 15 minuter.
  6. Servera med sallad och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jennyjenny 8 juni 2009

    Riktigt smaskigt och väldigt enkelt att göra! Jag som är en gottegris vill gärna ha mer sufflétäcke, så jag kommer att dubbla den delen nästa gång :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.