Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk på risbädd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och stek mjuk i olja. Tillsätt riset, vattnet och buljongtärningen, låt koka tills riset är färdigt. Bred ut i en ugnsfast form, täck med tonfisk. Skär champinjoner och sparris i bitar och lägg ovanpå tonfisken. Vispa grädden, blanda med majonnäsen, osten och senapen. Bred blandingen ovanpå de övriga ingredienserna. Ställ in i ugnen, 200 º C, i cirka 20 minuter eller tills ytan är gyllene.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Prima 7 oktober 2008

    Riktigt gott. Dock spetsade jag rätten med extra senap... ville ha den lite skarpare! Använde hälften dijon o hälften vanlig senap :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.