Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

tonfiskcarpaccio

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Japan-inspirerad förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. ca 3-400 g tonfisk. skall vara så färsk som möjligt. Skiva tunt. Använd bredsidan på en kockkniv och plastfilm för att försiktigt platta ut skivorna. Lägg ut på tallrikar
  2. "rensa" o tillsätt citrongräset sjud i ca 10 minuter, gärna i en sauteuse.
  3. *Sila. Rosta ett par tsk sesamfrön och häll i glazén . Fördela över tonfisken precis innan servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.