Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskfrestelse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En potatisgratäng med tonfisk. Ingen smalmat direkt men mycket gott om man gillar tonfisk.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatis och lök, varva och krydda som en potatisgratäng. I mitten lägger man ett lager av tonfisk i olja inkl oljan (1-2 burkar) krydda med lite citronpeppar på tonfisken. Slå över grädde och grädda som potatisgratäng på 225 grader i ca 50 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.