Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskgratäng a la Nadia

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En jättegod och enkel tonfiskgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp riset och såsen.
  2. När riset och såsen är klart, börja med att lägga riset i botten av en ugnsform, inte allt ris. Lägg på en burk tonfisk, glöm ej hälla av vattnet, häll sedan över lite sås. Upprepa med resten av riset, tonfisken och såsen.
  3. Strö över riven ost och majs och gratinera i ugnen ca 20 minuter på 200 grader.
  4. Servera med sallad och citron.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Madden 4 januari 2010

    Jag brukar också föra en liknande men lägger ärtor i riset. Mycket gott och en perfekt barnrätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.