Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskgryta med citron och dill

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lättlagad vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Töm bort spadet ur tonfiskburkarna och lägg sedan tonfisken i en gryta tillsammans med crème fraiche och majs. Strimla purjolök och lägg i grytan. Tillsätt citron och dill efter smak.
  2. Smaka av med hummerfond, salt och vitpeppar. Servera tillsammans med pasta eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • frucaos 22 september 2008

    Inte dumt, men jag drygar nog ut crème fraichen med hälften mjölk nästa gång, så blir det både billigare och magrare.

  • Corellis 17 december 2008

    Jag brukar använda lättcreme fraiche, glömde skriva det i receptet första gången!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.