Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisklåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka ris och vatten. Häll riset i en smord gratängform och smula i tonfisken. Blanda i grönsakssoppa, eller annan redd soppa som verkar trevlig, med 3 dl grädde (ej med vatten eller mjölk soom står på burken, det blir för blaskigt) och häll över riset och tonfisken.In i ugnen på 225 grader och ca 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • BjornKarlsson 7 april 2009

    Provade detta recept med en påse blå band tomat och paprika soppa. Det blev super gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.