God gratäng. Receptet kommer från Buffée
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Oj va gott detta var... och så enkelt att göra...Nästa gång ska jag prova med bea sås...detta kommer jag göra fler gånger.
Denna rätten har vi blivit bjudna på hos vår dotter, hon hade lagt i en burk vit sparris också. Vi tog receptet ned hem, och har lagat detta flera gånger, lättlagat o gott!
Nu har jag gjort din tonfisklåda. Yngsta tjejen som för övrigt är rätt kräsen gav dig poängen 4,5 vilket är fantastiskt bra av henne :o) Totala betyget från familjen blir därför en 5:a Tack för ett enkelt o gott recept. Som dessutom gick att laga laktosfritt
detta var verkligen gott och lättlagat, jag tillsatte lite lök och hade två burkar tonfisk..helt klart smarrigt! e 4 i betyg...lägger till en bild oxå.
Detta blev en succe här hos oss. Kommer at göras fler gånger. Tack för detta goda receptet.
Lagade denna rätt på fritids ett sommarlov för många år sedan. Två killar som var omplacerade pga semester var då på mitt fritids. De killarna älskade denna rätt, mamman var överväldigad för dessa killar åt aldrig någonting på det ordinarie stället de var på. Så det hela slutade med att de flyttade över till mitt fritids pga av maten. Bra betyg tycker jag...Jag var inte ordinare matlagare på skolan/fritids utan pedagog med matintresse. =) Lagade maten på loven då den andra personalen var ledig...
Det här är verkligen gott.Ett tips är att ta Cafe de Paris sås för att variera rätten och det blir så underbart :)
Mums - men 3 påsar är i mesta laget tycker jag - kör med två och det blir jättebra.
Ska potatisen vara färdig kokt innan?
Gott!