Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisklåda

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett bortglömt recept som jag ofta gjorde på 80-talet. En utmärkt resträtt om man har fått potatis eller ägg över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Smörj en form. Lägg potatis i botten och en burk tonfisk över. Lägg på skivade eller klyftade ägg och nästa burk med tonfisk. Häll på såsen, antingen 1 påse eller hemmagjord Strö på lite riven ost.
  3. Gratinera ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.