Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen och äggen, tillaga såsen enligt receptet på paketet. Öppna tonfisken och häll ut vattnet ( kan låta lite vara kvar). Smöra en eldfast form sätt ugnen på 200 grader. Skiva potatisen, äggen och varva sedan potatis, ägg, tonfisk i 1-2 lager eller fler om så önskas. Häll sedan över såsen 1 sort i taget. Sätt in i ugnen i 20 min.
  2. Serveras med sdallad och pan-riche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.