Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisklåda

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Enkelt att göra och smakar kanon gott tycker hela familen

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen nästan färdig Låt den svalna lite och skala den Ta en ungsäker form och smörj den lätt Skär potatisen i skivor Lägg ett lager potatis i botten, varva med tonfisk och lök Ha på grovmalen svartpeppar och lite salt i varje lager Gör i ordning bearnessåsen under tiden, gör den lite tunnare än vanligt så den lättare kan sjunka ner mellen de olika lagren Mellan 2-3 lagret kan man lägga ett tunt lager riven ost och häll på en del av bearnessåsen. Avsluta med ett lager riven ost på toppen. In i ungnen på ca 175-200 grader i ca 20 Går att ta svamp i också om man vill

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.