Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett av mina favoritrecept. Så härligt gott. Passar till buffén, till rostat bröd med grönsaker. Kan också serveras varm som pastasås, uteslut då gelatinet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 minuter. Låt tonfisken rinna av väl. Mosa den med en gaffel. Blanda tonfisken med övriga ingredienser. Rör om väl.
  2. Krama ur gelatinbladen. Smält dem på svag värme i en kastrull. Rör ner gelatinet i fiskblandningen. Häll upp i skål. Låt stelna i kyl ca 3 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.