Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskpasta Bombay

 
Skriv ut

Enkel och krämig tonfisksås med smak av curry och dijon. Välj gärna MCS-märkt tonfisk som garanterar att fisken inte är av utrotningshotad art samt är fångad på ett sätt som gör så liten skada på den marina miljön som möjligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  2. Strimla purjolöken och låt den mjukna i oljan utan att ta för mycket färg. Tärna äpplet och låt fräsa med någon minut. Krydda med curry och chili.
  3. Dela tonfisken i mindre bitar och rör ner. Blanda i senapen.
  4. Blanda maizena och iMat och häll på. Låt puttra i 5 minuter. Rör om och smaka av med salt och peppar.
  5. Servera tonfisksåsen med nykokt pasta och halverade körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.