Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskpastej

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett annorlunda pålägg om man inte gillar leverpastej.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader Hacka löken och stek den mjuk med lite smör, lägg sedan i den i en matberedare. Låt tonfisken rinna av och lägg i matberedaren med löken. Mixa till slät smet. Blanda ägg, grädde och mjölk och häll sedan i matberedaren. Mixa och smaka av med salt och peppar. Häll smeten i en eldfast form och ställ in i ugnen i ett vattenbad låt koka ca 1 timme.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.