Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskröra

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god tonfiskröra är gott på ett riktigt grovt bröd tillsammans med lite grönt!

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen hårtkokta. Skala och krossa. Hacka rödlöken fint och blanda alla ingredienser i en skål, smaka av med citronpeppar! Röran är också god till bakad potatis eller på rostat bröd!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • TweetyPie 27 april 2008

    Gott! Men jag gillar att använda majonnäs istället för creme fraiche, tycker det blir fylligare smak då. Och jag håller med, det är så himla gott till bakad potatis!!

  • frucaos 24 november 2008

    Här blev det 1 burk tonfisk till två pers. Och mindre lök än angivet. Använde matyogurt och lite majonnäs i stället för crème fraiche. Gott blev det - kan tänka mig att prova till bakad potatis någon gång!

  • lena4 6 mars 2009

    Hej ! Den här röran är jättegod till korv med bröd. Gjorde den för länge sen, och idag till lunch. Åt den hos en finsk vännina första gången. Lena Betyg fem.

  • leolina 5 april 2011

    gött!

  • monicadanell 15 maj 2011

    god röra rostade bröd det var mycket gott betyg 5 av mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.