Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskröra med ägg och rom

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Perfekt lunch, speciellt för de som äter LCHF.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken rinna av. Koka ägget i 6 minuter, låt svalna och hacka i önskad storlek. Hacka rödlöken.
  2. Gröp ur avokadon och mosa med en gaffel i en bunke. Tillsätt tonfisken, ägghacket och rödlöken i bunken och rör om. Blanda i creme fraish och rom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.