Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskrullar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättegod, mager och lättlagad rätt till fredagsmyset framför TV:n.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Hacka och fräs löken i olivolja, tills den blir mjuk och glansig. Tillsätt krossade tomater och tomatpuré. Låt koka nästan torrt, rör om då och då så det inte fastnar i botten.
  3. Tag bort stekpannan från värmen och tillsätt champinjoner, skinka (skuren i småbitar) och tonfisk, rör om så allt blandar sig.
  4. Bred ett tjockt lager mjukost på varje tunnbröd, lägg 1/4 av röran som en sträng på ena kortsidan av brödet. Rulla försiktigt ihop till en rulle, lägg på plåt med bakplåtspapper.
  5. Lägg skarven nedåt. Lägg en skiva hårdost på varje rulle och avsluta med att strö oregano över osten. Sätt in rullarna i ugnen och gratinera dem i ca 10 min eller tills osten är helt smält och börjar bubbla.
  6. Servera t.ex. tomat- och löksallad till.
  7. Lycka till och Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.