Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksallad med bönor och mynta. Ciabatta och tomat med "vitlöksgnugg"

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Gott och och snabbt gjort. Salladen håller sig i kylen ett par dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salladen: Blanda alla ingredienser till salladen i en bunke. Salta, peppra och tillsätt olivolja efter smak. Låt stå.
  2. Brödet: Rosta i skivor.
  3. Vid bordet gnuggar varje person vitlök på brödet och tomaten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.