Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksallad med fransk dressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassisk sommarmat med ingredienser man ofta har hemma. Ett perfekt löskokt ägg toppar salladen och blir en krämig mild dressing. 371 kalorier per portion 19 g fett 22 g protein 26 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av tonfisken. Skrubba och koka potatisen. Tillsätt bönorna de sista 2 minuterna. Koka äggen ca 4½ minuter efter uppkok.
  2. Skiva tomaterna, skär äggen i halvor. Blanda olivolja, citronjuice, vinäger, kapris och senap. Salta och peppra.
  3. Varva alla ingredienser i en stor skål och häll dressingen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.