Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksås franska örter

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod och populär sås till pasta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök och bryn i lite margarin. Häll i creme fraiche och mjölk. Koka upp och sänk värmen. Häll av tonfisken och häll i kastrullen. Det ska inte koka upp igen utan bara värmas upp. Smaka av med salt och peppar. Häll på osten vid servering.
  2. Den är ganska tunn, man kan reda med mjöl om man vill ha tjockare sås. Servera med pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.