Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskspaghetti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En verkligt läcker och lättlagad spaghetti.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Kärna ur och tärna paprikan. Strimla purjolöken grovt. Låt tonfisken rinna av.
  2. Fräs paprikan och purjolöken i en stekpanna. Rör ner crème fraiche och låt det koka ihop någon minut. Lägg i tonfisken och smaksätt med salt och peppar.
  3. Blanda såsen med den kokta pastan. Strö över kapris. Servera direkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.