Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskstekar med ananas och melonsalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kommer från Australien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salsa: Blanda ananas, melon, jicama, argrula, paprika, limesaft och jalapenopeppar. Ställ in kylskåp i 30 minuter.
  2. Pensla tonfisken med vitlöksoljan. Grilla över mellanvarm kol i 5 minuter på varje sida. Servera med salsan vid sidan av.
  3. Obs! De ingredienserna med konstiga namn brukar man hitta bland exotiska frukter och grönsaker i specialhyllan i din affär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Rika78 13 december 2012

    Hej, Låter gott...Jag undrar vart du köper jicama?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.