Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torekov Hotells knäck på lönnsirap

 
Skriv ut

Riktigt gott. Så om du vill testa lite annorlunda knäck så.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka sirap, socker och grädde i en tjockbottnad kastrull tills massan blir seg. Det tar ungefär en timme.
  2. Knäcken är klar när några droppar stelnar genast om de hälls i kallt vatten. Då är det även dags att tillsätta den hackade mandeln.
  3. Placera knäckformarna på en bricka och fyll dem genast med knäckmassan. Klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.