Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torr pesto

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En kryddblandning som smakar nästan som pesto. Gott på pasta. I riktig pesto har man endast pinjenötter men jag har en fröblandning som innehåller pinjenötter, solrosfrö och pumpafrön. Gillar man inte vitlök så byt till lökpulver. Jag använde färsk parmesanost eftersom jag undviker E-nr men skulle tro att torkad, färdigriven igentligen är lättare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv den färska parmesanosten och låt torka ca 1 dygn på tidningspapper.
  2. Lägg i osten och fröblandningen i en matberedare.
  3. Mixa tills fröna är lagom hackade.
  4. Lägg i övriga ingredienser.
  5. Mixa lite. Bara så att det blandar sig.
  6. Förvara på burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.