Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsdagsfalu á la cajun

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Louisiana-inspirerad falukorv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva falukorven. Borsta och skär potatisarna i cm-tjocka skivor på längden. Dela majskolvarna i 4 delar vardera. Placera alltsammans i en stor långpanna. Pensla potatisskivorna tunt med olja.
  2. Blanda grön chili med senap och kryddor. Fördela blandningen på falukorven och lägg även lite på majsen. Sätt långpannan mitt i ugnen med grillen på eller i 175 grader varm ugn i ca 10 min. Passa rätten så den inte bränns.
  3. Lägg upp tjusigt på tallrikar och servera gärna lättöl till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.