Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk á la Jonsson

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel och supergod fiskgryta som går fort att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek torsken i små bitar. När torsken är vit helt igenom, häll på creme fraiche och mjölken och hummerfonden. Krydda efter behag med citronpeppar och salt.Låt puttra en stund.
  2. Servera med kokt potatis och tomatklyftor

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frar01 26 maj 2010

    Perfekt med pressad potatis till. Jätte enkelt och supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.