Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk à la Sigrid

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsig gratäng som alltid Farmor gjorde...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa, skölj och skär purjolöken. Fräs i lite fett utan att den får färg. Lägg den i botten på en smord ugnsform.
  2. Skär det halvtinade fiskblocket i skivor. Salta och krydda med citronpeppar. Lägg fiskskivorna ovanpå purjolöken.
  3. Blanda grädde, majonnäs och tomatpuré. Häll över fisken. Strö över ströbrödet. Gratinera i ugnen i ca 30 minuter.
  4. Ugnsvärme: 225 C

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zudette 7 mars 2011

    Tack för ett enkelt och gott vardagsrecept! Vi åt gratängen med ett gott hemlagat potatismos och det här är ett recept som vi absolut kommer att spara!

  • bubba80 8 mars 2011

    Vad kul att det uppskattades :-) Tack för betyget. Vänligen Bubba

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.