Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk africana banana

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En fiskvariant till Flygande Jacob.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en smord form. Täck fisken med de skivade bananerna. Vispa grädden, inte för tjockt, blanda ner curryn, chilisås, salt och farinsocker. Bred över bananerna och strö över nötterna
  2. Gratinera 25 minuter. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ELVYIREN51 18 februari 2009

    hej Tes75 Idag har tillagat Torsk africana banana. Jag använde sejfilé istället för torsk ,det smakade jättegott! som betyg får du en 4:a denna rätt kommer jag att laga fler gånger.

  • mindy2 12 mars 2010

    Tack för ett jättebra recept! Väldigt gott, snabbt, smidigt & enkelt, med ingredienser vi brukar ha hemma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.