Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk Bonne Femme

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Istället för mix till frasig fiskgratäng på påse använder jag det här. Ingredienser som oftast finns hemma, dessutom vet man vad som är i mixen...inte en massa tillsatser. En favorit hos grabbarna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram torsken ur frysen. Skölj persiljan och lägg den tillsammans med smöret, saltet och vitlöken i en mixerskål och kör till en jämn smet. Eller använd en gaffel och mosa ihop allt (det gör jag). Tillsätt ströbrödet och pepparn och blanda om noga. Lägg fisken i ugnssäker form. Pressa över citronsaften. Bred ut smeten jämnt över fiskblocket och in i ugnen ca 30-40 minuter om fisken är fryst, 10 min kortare för tinad.
  2. Servera med pressad potatis och sallad med röd paprika och svarta oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.