Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i ägg- och persiljesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka ägg och hacka äggen och persiljan, samt dela torskfilèen i fyra bitar.
  2. Vispa ut mjölet med vattnet i en kastrull. Tillsätt sedan buljongtärning, grädde och smör. Koka upp under omröring och låt koka ett par minuter. Lägg ner torskbitarna och sjud ytterligare cirka fem minuter.
  3. Tillsätt vitpeppar, de hackade äggen och persiljan och låt allt bli varmt.
  4. Gott med kokt potatis till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LYJons62 17 oktober 2014

    Mycket godare för gommen än för ögat. Det kan se lite blekt och tråkigt när man lagt upp rätten på tallriken, men det smakar otroligt gott. Alla tog mera av. Till och med barn som brukar rynka på näsan för fisk tyckte jättemycket om den här. Servera gärna med en grönsallad, tomater eller rivna morötter så blir det ännu godare och lite färggladare att servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.