Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i cidersås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och lättlagat..

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Tina fisken så att den går att dela i fyra delar.
  2. 2. Lägg dem i en låg vid kastrull, typ traktörpanna. Lägg ett lätt smörat smörgåspapper över och sjud fisken på svag värme 6-8 min. OBS!! Fisken kan även tillagas i micro
  3. 3. Häll av spadet i en annan kastrull och blanda med cider, creme fraiche, buljongtärning red av med maizena och sjud såsen 3-5 min.
  4. 4. Häll den över fisken. Riv gurkan över och servera med potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.