Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i ugn

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och lätt att laga till och gott blir det

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsfast form. Skiva purjolöken och lägg i botten på formen och lägg torskfilén ovanpå. Salta och peppra efter smak. Rör ihop grädde, mjöl och kaviar och slå detta över fisken. Strö på riven ost och ställ in i ugnen nedre delen i 25 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Bappi 1 februari 2012

    Suveränt gott och full pott med poäng. Tog vanlig kaviar plus lite torkad dill istället för dillkavaiar. Hemgjort potatismos till denna goda rätt förstås ;.) /kram

  • Bappi 25 april 2013

    Antar att mjölet ska blandas med grädden för så står det i ett likvärdigt recept. Ser att du har 2 msk och i vissa recept 1 msk, men det är bara att pröva sig fram/kram

  • Receptglad 3 juni 2014

    Gott och enkelt av ingredienser man oftast har hemma. Går jättebra med vanlig kaviar och lite dill från frysen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.