Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i ugn med grönsaker

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Fisk, grönsaker, herbes des Provence och parmesanost. Mycket gott med potatismos.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Värm oljan i en wokpanna och fräs lök och vitlök. Låt därefter zucchinin fräsa med och strö över herbes de Provence. Ta av från plattan och tillsätt tomattärningarna, salta och peppra. Häll en tredjedel av grönsaksblandningen i botten av en smörjd ugnseldfast form. Gnid in fiskfiléerna med salt och peppar och placera dem på grönsakerna. Täck fisken med resten av grönsaksblandningen och dutta över crème fraiche och strö över parmesanost. Låt stå i ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.