Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med apelsinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

190 kalorier per portion Vill du ha potatis eller något annat till fisken så blir kalorimängden lite mer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskfiléerna i en låg vid kastrull och häll på fiskbuljongen. Tillsätt apelsinskal och gurkmeja och låt det koka upp. Koka sedan fisken på svag värme under lock tills fiskköttet känns fast, 8-10 minuter.
  2. Ta upp fiskfiléerna. Blanda ner soja, salvia och peppar i fiskbuljongen. Låt koka ytterligare 2 minuter.
  3. Blanda majsstärkelsen med apelsinsaften till en redning och rör ner den i buljongen. Tillsätt vinägern och låt såsen koka under omrörning tills den tjocknar. Smaksätt mer om det behövs.
  4. Lägg tillbaka fiskfiléerna i såsen och låt dem bli varma. Koka bönorna i lättsaltat vatten 5 min.
  5. Låt dem rinna av och servera dem till fisken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.