190 kalorier per portion
Vill du ha potatis eller något annat till fisken så blir kalorimängden lite mer.
Instruktioner
- Lägg fiskfiléerna i en låg vid kastrull och häll på fiskbuljongen. Tillsätt apelsinskal och gurkmeja och låt det koka upp.
Koka sedan fisken på svag värme under lock tills fiskköttet känns fast, 8-10 minuter.
- Ta upp fiskfiléerna. Blanda ner soja, salvia och peppar i fiskbuljongen. Låt koka ytterligare 2 minuter.
- Blanda majsstärkelsen med apelsinsaften till en redning och rör ner den i buljongen. Tillsätt vinägern och låt såsen koka under omrörning tills den tjocknar. Smaksätt mer om det behövs.
- Lägg tillbaka fiskfiléerna i såsen och låt dem bli varma.
Koka bönorna i lättsaltat vatten 5 min.
- Låt dem rinna av och servera dem till fisken.
Publicerat den
19 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar