Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med chilitäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk med mycket god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i 2 cm tjocka skivor.
  2. Strimla purjolöken, fräs den mjuk och lägg i botten på en smord ugnsfast form.
  3. Lägg fiskskivorna över purjon, salta och peppra. Blanda grädde, creme fraiche, chilisås och häll detta över fisken.
  4. Gratinera i 225 grader i 20-25 minuter.
  5. Strö över dill och servera med potatis och gärna en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.