Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med majspuré, avokadosallad, frön och sojabönor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fantastisk huvudrätt med Torsk som kommer imponera!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och grönsaksfond. Dra ner temperaturen till lägsta och ha i linserna. Koka cirka 15 minuter under lock. Låt sedan linserna rinna av i ett durkslag. Tina sojabönorna i lite varmt vatten. Skölj svarta bönor och machésallad. Blanda ihop med linserna.
  2. Rosta solrosfröna med lite olja och salt i en stekpanna. Dela blomkål och broccoli till mindre träd och koka på låg temperatur i saltat vatten cirka 5 minuter. Blanda blomkål och broccoli med tärnad avokado, strimlad salladslök och de rostade solrosfröna.
  3. Kör majsen i en mixer tillsammans med creme fraiche. Smaka av med vinäger samt salt och peppar.
  4. Förkoka sparrisen i saltat vatten cirka 3 minuter.
  5. Krydda torskfiléerna och grilla sedan dem samt sparrisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.