- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Fantastisk huvudrätt med Torsk som kommer imponera!
Instruktioner
- Koka upp vatten och grönsaksfond. Dra ner temperaturen till lägsta och ha i linserna. Koka cirka 15 minuter under lock. Låt sedan linserna rinna av i ett durkslag. Tina sojabönorna i lite varmt vatten. Skölj svarta bönor och machésallad. Blanda ihop med linserna.
- Rosta solrosfröna med lite olja och salt i en stekpanna. Dela blomkål och broccoli till mindre träd och koka på låg temperatur i saltat vatten cirka 5 minuter. Blanda blomkål och broccoli med tärnad avokado, strimlad salladslök och de rostade solrosfröna.
- Kör majsen i en mixer tillsammans med creme fraiche. Smaka av med vinäger samt salt och peppar.
- Förkoka sparrisen i saltat vatten cirka 3 minuter.
- Krydda torskfiléerna och grilla sedan dem samt sparrisen.
Publicerat den
13 april 2016
Liknande recept
Skriv kommentar